Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med Sjöberga Islandshästgård's verksamhet tidigare via e-post eller anmält dig till nyhetsbrevet.

Sjöberga Islandshästgård

Nyhetsbrev #2 - 2011 [utskickat 2011-05-19] Länk till hemsidan

Hr

Sommar, sommar, sommar!

Inline

Nu är det sommar, grönt och skönt! Det är full fart på verksamheten och vi har precis hälsat vår nya häst Orri fra Juel välkommen och han har jobbat sina första turer med den äran. Hans ryttare har varit mycket nöjda med den pigge herren.

För förfrågan om Turridning, Boende Med Häst, Företagsarrangemang eller stuga/rum, skicka e-post eller ring till oss.

E-post: info@sjoberga.se
Telefon: 070-3539769.

Tillbaka^ Hr

Högsäsong på Sjöberga!

Inline Inline

Sen vår och första fölet har kommit, idag den 19 maj. Vordis har fått sin tredje avkomma hos oss (tidigare Koltinna och Vaengskjoni). En liten söt fölunge! Nu väntar vi på att Nettan ska få sitt föl, vilken vecka som helst.

Tillbaka^ Hr

Sista-minuten-erbjudande!

Pga en sen avbokning har vi rummet på Fähusvinden ledigt över Kristi Himmelsfärdshelgen (torsdag 2/6 - måndag 6/6). Så här års är ridningen himla bra, därför tycker vi att det är synd att det ska stå tomt.

Har ni möjlighet att komma loss med kort varsel, kan vi ge er ett mycket bra erbjudande för Boende Med Häst: 3 nätter för 2 personer i rummet på Fähusvinden och 2 hästar i 3 dygn för endast 3600 kr. Dvs. bo 3 nätter och betala endast för 1 natt!
Som vanligt ingår frukost, slutstädning och sänglinnen. Först till kvarn!