Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med Sjöberga Islandshästgård's verksamhet tidigare via e-post eller anmält dig till nyhetsbrevet.

Sjöberga Islandshästgård

Nyhetsbrev #3 - 2011 [utskickat 2011-08-14] Länk till hemsidan

Hr

Hösten är här - och vår dotter Miranda kom till oss i augusti!

Inline

På grund av Mirandas ankomst tar vi en paus under augusti-september med turridningen/ridweekend och övriga ledarledda aktiviteter. Däremot håller vi öppet för Boende Med Häst, Egen Ridning och både Stuga och Rum för boende. Vi återstartar någon gång senare i höst - se hemsidan för aktuell information!

För förfrågan, skicka e-post eller ring till oss.

E-post: info@sjoberga.se
Telefon: 070-3539769.

Tillbaka^ Hr

Årets föl

Inline Inline

Årets föl växer till sig och har det gott tillsammans. Lysa visar gärna upp sin finfina galopp i hagen tillsammans med mamma Nett i full fart, men sedan blir man trött och sover helt utslagen en stund!

Tillbaka^ Hr

Boende Med Häst - erbjudande fram till 30/11

För er som varit här förut - bra rabatterat erbjudande på Boende Med Häst. Kom över en helg i september - november och få en rejäl rabatt! Mysig höst med eld i stugan, eller boende i rummet (rummet stänger vi den 31/10) i lugn harmoni ute på landet. Under hösten är ridningen riktigt bra, flugorna och bromsarna försvinner, höstsolen kan vara framme länge, färgerna i träden kommer och hästarna piggnar till.

Hästhyran i 3-dagarspaketet kostar i detta erbjudande endast 1200 kr per häst (ord. pris är 1500 kr). I boendet på Fähusvinden kostar det 500 kr per natt (ord. 600 kr) och stugan "Lilla Sjöberga".
kostar 800 kr per natt (ord. 1000 kr). OBS! Gäller endast denna period och är endast öppet för gäster som varit hos oss förut (och därför kräver mindre omfattande introduktion).

Tillbaka^ Hr

Egen ridning i höstfärger

För alla er som varit här förut - den egna ridningen (dvs att hyra häst för egen ridning) är fortfarande helt öppen för bokning. 2-6 deltagare i gruppen. Ridning med hjälp av karta i max 2h för priset 300 kr per häst.

Efteråt är ni varmt välkomna att inta medhavd fika i sadelkammaren eller ute på gården vid fint väder. Kiosken (självbetjäning) är öppen och har dricka (läsk/festis/mineralvatten), snacks och godis.