Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med Sjöberga Islandshästgård's verksamhet tidigare via e-post eller anmält dig till nyhetsbrevet. Se text längst ned för avanmälan eller ändring.

Sjöberga Islandshästgård

Nyhetsbrev #1 - 2013 [utskickat 2013-02-03] Länk till hemsidan

Hr

Vintern fortsätter med snö och kyla!

Inline

I år har våra hästar fått en rejäl vintervila! Turridningen har varit stängd ända sen början av december. Alla hästarna är därför barfota just nu. Skönt för dem att vila hovarna samt ladda batterierna inför den kommande säsongen. Turridningen öppnar åter igen lagom till påsk, sista helgen i mars.
I år har vi gjort iordning en liten utflyktplats med eldstad och sittbänk uppe på berget bakom stugan Lilla Sjöberga, på det vi kallar "Trollens Dansgolv" - med härlig utsikt över slottet, hästhagarna och omgivningarna. Stamgästerbjudande på sommarens Boende Med Häst - se nedan!

För förfrågan, skicka e-post eller ring till oss.

E-post: info@sjoberga.se
Telefon: 070-3539769.


Tillbaka^ Hr

Boende Med Häst - dags för bokning till sommaren

Sommarens bokningar för Boende Med Häst har startat, men det finns fortfarande ganska många lediga veckor kvar - även på sommarlovet. Hör av er snarast om ni vill boka, för att kunna boka just er semestervecka! För Er som är stamgäster (har bott hos oss och hyrt hästar förr) - ger vi i år en stamgästrabatt på 300 kr per häst vid helveckasbokning. Gäller bokningar som görs innan 28 februari.


Tillbaka^ Hr

Liten blir stor

Tiden rinner iväg i rasande takt och vår dotter Miranda har redan hunnit bli 1,5 år gammal. Camilla är fortfarande delvis föräldraledig denna säsong, vilket gör att turridningen framförallt är öppen på helgerna, skolloven och vissa vardagkvällar under våren. Vi kommer att ha max 8 ridhästar igång under 2013 och det innebär att maxantalet på turerna är 6 deltagare.


Tillbaka^ Hr