Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med Sjöberga Islandshästgård's verksamhet tidigare via e-post eller anmält dig till nyhetsbrevet.

Sjöberga Islandshästgård

Nyhetsbrev #2 - 2010 [utskickat 2010-11-07]

Hr

Specialnyhetsbrev: Julklappserbjudanden

Inline

Snart kommer julen i antågande och vi vill redan nu passa på att presentera årets julklappserbjudanden i mer detalj. De är alltid mycket uppskattade av mottagarna och upplevelser är fortfarande en av de allra mest önskade typen av presenter i olika undersökningar.

För beställning skicka e-post eller ring till oss. Betalning sker per faktura som skickas tillsammans med presentkorten med posten.

E-post: info@sjoberga.se
Telefon: 070-3539769.

Tillbaka^ Hr

För nybörjaren: Prova-På-Paket

Inline

Introduktion i ridbanan där ni i lugn och ro får lära känna er häst och få grundläggande instruktion. Sedan ger vi oss ut på en kort ritt i naturen där ni, om ni vill, får prova skritt, trav, tölt - helt efter vad ni känner själva att ni vill och kan. Paketet kostar nu till julklapp bara 400 kronor per person (ord. pris 500 kr). Ett paket som verkligen passar alla utan tidigare ridvana, ung som gammal!

Tillbaka^ Hr

För den ridvana: Skogstur (3h) eller Heldagstur till Hövern

Skogstur
Ridning i 2.5-3 härliga timmar i rofylld skogsbygd, med allt från lugna vilsamma skrittsträckor via mjuk, accelererad action i tölt till riktigt fart och fläkt i galopp! Efter ritten grillar vi korv och fikar tillsammans. Priset är nu 600 kr per person.

Heldagstur till Hövern
En heldagsutflykt på härliga galoppsträckor och lugna skogsvägar till vackra sjön Hövern och tillbaka. Vi rider ner till badplatsen och äter lunch (fyllda baguetter, dricka och kaffe/te/kakor). Efter en skön paus ger vi oss upp på hästarna igen, rider i skogsmiljö tillbaka och passerar Ekenäs slott. Historiens vingslag och modernare riddarspel känns i luften när vi rider förbi på våra hästar.
Priset är 900 kr per person på detta erbjudande (ord. pris 1000 kr per person).

Tillbaka^ Hr

Tillsammans: Rid-och-Badpaket, Ridweekend eller Miniridweekend

Inline

Miniridweekend
Introduktion och uteritt (1h) på ankomstdagen, därefter grillning (korv eller hamburgare). Övernattning i rum eller stuga inkl. sängkläder och städning (beroende på tillgång, säsong och antal gäster). Efter frukosten nästkommande dag (ingår), ger vi oss ut på en ny 2h-ritt på härliga skogsvägar, därefter fikar vi på smörgåsar, kaffe och te innan hemresan.
Priset är 2300 kr för 2 personer. (Varje extra ryttare 1000 kr).


Inline

Rid- och badpaket
Turridning i 2 timmar, sedan härligt varmt bad i vedeldad badtunna, med dricka, smörgås och snacks. Priset är 1100 kr för två personer. (Varje extra ryttare 500 kr.)

Ridweekend Special
Ankomstdagen rider vi en introduktionsritt 1h, därefter kvällsfika. Efter en god frukost på morgonen bjuds det på mer äventyr. 3h till häst runt om i det kuperade landskapet, skog och jordbruksbygd. Väl hemma på gården igen blir det fyllda baguetter och fika. Dagen avslutas med ett bad i en het vedeldad badtunna (läsk och snacks ingår, övrig dricka medtages). Perfekt för ömmande muskler!
Sista dagen (efter frukost) ger vi oss ut på en avslutande tur på 2h, som avlutas med grillning och sedan hemfärd. Övernattning i rum eller stuga inkl. sängkläder och städning (beroende på tillgång, säsong och antal gäster).

I julklappstid gäller ett kanonpris på detta paket, endast 3500 kr för 2 personer. Varje extra ryttare kostar dessutom enbart 1300 kr. Tillbaka^ Hr

För barnen: Trippelpack Barnridning

Passar barn från ca 3-10 år. Nu 3-pack med barnridning i presentkortsform för endast 500 kr (ord. pris 600 kr). Tips: Köp ett 3-pack och ge varsitt till barnbarnen!

Tillbaka^ Hr

Sist men inte minst: Supererbjudande Boende Med Häst på jullovet!

Inline

Hel vecka i stugan (med både lakan och slutstädning inkluderat!) med 2 hästar för endast 5000 kr. (Ord pris är cirka 9000 kr). Fri ved ingår som vanligt för mysiga stunder med brasor i köksspis och braskamin i vardagsrummet.
Gäller under hela december och början av januari, 1/12 - 9/1.

PS. Vattenlukten som tidigare har funnits i stugan är nu åtgärdad. DS.

Tillbaka^ Hr