Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med Sjöberga Islandshästgård's verksamhet tidigare via e-post eller anmält dig till nyhetsbrevet.

Sjöberga Islandshästgård

Nyhetsbrev #1 - 2011 [utskickat 2011-01-09] - Länk till hemsidan

Hr

Vinter på Sjöberga!

Inline

Nu är det vinter, full snö och hästarna är vinterskodda och rejält arbetsglada. En galopp eller frifräsande tölt i snön är en fröjd både för hästar och människor!

PS. Våra fina julerbjudanden på presentkort gäller hela januari ut. Vill du ha ridning och boende på något av de kanonerbjudandena - beställ innan den 31/1. Klicka för att kolla in Erbjudanden på presentkort. DS.

För förfrågan eller beställning skicka e-post eller ring till oss.

E-post: info@sjoberga.se
Telefon: 070-3539769.

Tillbaka^ Hr

Sportlovs-super-erbjudande: Stuga med 2 hästar HEL VECKA för 5000 kr

Inline Inline

Hel vecka i stugan (med både lakan och slutstädning inkluderat!) med 2 hästar för endast 5000 kr. (Ord pris är cirka 9000 kr). Fri ved ingår som vanligt för mysiga stunder med brasor i köksspis och braskamin i vardagsrummet.

Gäller under vecka 7, 8, 9 och 10 - 2011. Först till kvarn - vi har bara en vinterbonad mys-stuga.

PS. Vattenlukten som tidigare har funnits i stugan är nu åtgärdad. DS.

Tillbaka^ Hr

Vinter-ridning!

Inline Inline Inline
Alla turhästar (utom Bersi som är på vintervila) är vinterskodda och vi tar emot grupper med upp till 6 ridande. Alla turer utom dagsturen (väntar till våren!) är öppna för bokning och som vanligt krävs endast 2 ridande hos oss för att boka in en tur. Välkommen med era bokningar!


Påminnelse om Stugrabatten i "Lilla Sjöberga"

Fram till 31/3-2011 gäller HALVA priset på stughyran per natt. Dvs 500 kr per natt istället för ordinarie 1000kr/natt. Upp till 8 st övernattande. Boka tur/turer med övernattning i stuga, eller ridweekendpaket till ett riktigt bra pris!

Tillbaka^ Hr